Salamander signerer samarbeidavtale med Systek AS

Jeg har gjennom sommeren vært på jakt etter gode partnere. At det er stor etterspørsel etter iOS-utviklere var jeg godt kjent med, da vi selv i et selskap med så sterk merkevare som FINN.no har hatt store utfordringer med å rekruttere dyktige app-utviklere. Den samme utfordringen har selvsagt også konsulentselskapene, som opplever økt pågang fra sine kunder med forespørsler om iOS-kompetanse.

I god tid før siste arbeidsdag i FINN.no tok jeg kontakt med noen aktører i bransjen. I tillegg har jeg lagt min CV i FINNs CV-base, og jeg har flagget oppstarten av selskapet i mitt LinkedIn-nettverk. Interessen fra de jeg har kontaktet har vært stor, og i tillegg har det vært ganske stor pågang fra aktører som har sett min CV eller kommet over informasjon på LinkedIn.

Systek LogoEtter samtaler med flere har jeg valgt å samarbeide tett med noen få selskaper heller enn å ha mange baller i luften. Derfor har Salamander i dag signert en samarbeidsavtale med Systek AS.

Jeg har kjent godt til Systek i mange år, og våre stier har krysset ved noen anledninger tidligere. I tillegg til egne erfaringer med Systek har jeg også søkt tilbakemeldinger fra andre i mitt nettverk, både freelancere og andre. Tilbakemeldingene har vært udelt positive, og alle har omtalt enten selskapet eller dets ansatte som seriøse, dyktige og redelige. Systek sitter dessuten på diverse rammeavtaler med store offentlige aktører, samt en solid privat kundebase som er bygget opp gjennom en årrekke.

Salamander ser frem til et spennende samarbeid i tiden fremover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *