Salamander Consulting blir medlem av BrainBase

Å være alene kan være utfordrende. Jeg er nå 2 uker inne i oppsigelsesperioden fra FINN.no, og jobber med planlegging og andre forberedelser til livet som freelance. Det er mye å ta hensyn til, og mye som skal gjøres. Dessuten er det nå noen år siden jeg var konsulent, så det er flere ting som trengs å “friskes opp”. Gjennom en bekjent ble jeg tipset om et konsulentnettverk kalt “BrainBase”.
Det eneste nettverket for selvstendige konsulenter som også er bygget av selvstendige konsulenter.BrainBase
Det er flere gode grunner til å være med i et nettverk som BrainBase. Som nystartet freelancer er det først og fremst til fordel for meg selv:
– Jeg kan høste av andres erfaringer i dagens market
– Jeg kan få tilgang til leads for å gjøre det enklere å skaffe meg mitt første oppdrag

Men det er også en fordel for mine kunder:
– Jeg vil kunne formidle kontakt med andre konsulenter mine kunder har behov for
– Jeg kan søke bistand blant flere titalls svært erfarne og dyktige konsulenter
– Å være BrainBase-medlem er et kvalitetsstempel.